Preduzeće LAMEX je osnovano 2004 godine i od samog početka trudimo se da tržištu ponudimo kvalitetnije i pristupačnije proizvode za izradu nameštaja od pločastih materijala na bazi drveta. Pored zastupanja jednog od najrenomiranijeg proizvođača pločastih materijala EGGER-a od 2016 zastupamo još jednog visokokvalitetnog proizvođača iz Austrije, FUNDERMAX. Godinama smo proširivali naš proizvodni asortiman odnosno usluge kojima se takođe bavimo, tako da pored pravolinijskog sečenja i kantovanja , sa čime smo počeli, danas nudimo široku lepezu obrade i pripreme materijala. Osim materijala za enterijere, bavimo se i eksterijerima odnosno compact pločama proizvođača FUNDERMAX.

Princip konstatne potrage za nečim novim, boljim , kvalitetnijim i različitim su ostali do danas. Na takav način uspevamo da našim klijentima omogućimo ravnopravan nastup na zahtevnijim tržištima.

Neprestano uvođenje savremene tehnologije i softvera, koji su vođeni stručnim i posvećenim kadrom, jasno određuje put kojim ćemo se kretati i u budućnosti, i biće nam veliko zadovoljstvo da sa Vama delimo poslovnu budućnost.