Enterijer bogat bojama

Uni dekori su dekori u bojama, od zagasitih kao što su Grafit ili Tamno siva, do jarkih kao što je Passion žuta. Ali šta su zapravo boje? Obeležavamo ih šiframa, opisujemo, smeštamo na spektru, ali boje su zapravo naša percepcija svetlosti, sprega onoga što vidimo i naših osećanja. Boje u velikoj meri određuju naš stil, prostor u kojem stanujemo i radimo, ujedno odražavajući to ko smo i kako se osećamo. Zato je najbolje da boje vidite i zamislite u svom ambijentu. Izdržljivost materijala je nešto na šta uvek možete da računate.

Fundermax Uni odabrani dekori

 fundermax logo oplemenjena iverica nije samo „panel u boji“ za veliki spektar primena u enterijeru. Izrada univera zahteva osećaj za elegantne dekore i strukture koje idealno odgovaraju vašem osećaju za lepo i razumevanje funkcionalnog. Potrebno je samopouzdanje kad se radi o bojama i oblicima, uz praćenje potreba koje imate kad opremate prostor. Za izuzetno zahtevne površine, tu je Max Interior Compact i Max Exterior Compact.  Sa FunderMAx materijalima ne morate da birate između velike izdržljivosti i atraktivnih komada nameštaja.

Egger porodica Uni dekora

Upečatljive, jarke boje ili nežne pastelne boje koje se idealno međusobno kombinuju. Enterijeri sa ovako akcentovanim elementima imaju poseban karakter i odražavaju upravo vaš stil.