Sobna vrata kao deo enterijera

sobna vrata egger

Izbor ovakvih vrata nije lak zadatak. Zahvaljujući razvoju tehnologije i novim idejama koje svakodnevno nastaju i razvijaju se, u ponudi je veliki izbor sobnih vrata različitih oblika, materijala i dezena. Bilo da su jednokrilna, dvokrilna, sa nadsvetlom, sa zastakljenim površinama, klizna, ili kombinacija više varijanti, treba uvek voditi računa da se sobna vrata uklope u postojeći ambijent.

Sobna vrata od vrhunskih materijala

Korišćenje najkvalitetnijih, sertifikovanih, repromaterijala iz zapadno evropskih zemlja u kombinaciji sa visoko-produktivnim mašinama, čini osnovu jednog visoko kvalitetnog proizvoda. Zato kupci treba da se obrate proverenoj kompaniji kakvo je preduzeće Lamex iz Novog Sada koje u svojoj ponudi ima kvalitetne i pristupačne proizvode za izradu vrata od pločastih materijala na bazi drveta. Oni su i zastupnici renomiranih proizvođača pločastih materijala iz Evrope – Egger i Fundermax, koji ispunjavaju visok standard, stalno proširujući svoj proizvodni asortiman.

Sobna vrata Azimut B073 total white

Kao i nameštaj izrađen od ovog prirodnog maetrijala, drvena sobna vrata pružaju osećaj prirodne topline u enterijeru. Pored tradicionalnih materijala kao što su smreka, hrast, orah, trešnja, jasen ili bukva, vrata se izrađuju i od egzotičnih vrsta: wenge, zebrano, iroko, američki orah.

Tekstura drveta se ne sakriva već ističe, odlično se uklapajući u klasične enterijere. Ekološki čisto, drvo je i odličan zvučni i toplotni izolator. Ukoliko se pravilno odrzavaju drvena vrata mogu da traju decenijama.

Ploča laminata nanosi se na odgovarajuću noseću ploču (iverica i MDF ploča). Ima čitav niz primena i nalikuje drvetu. Otporna je na površinsku abraziju, udarce i ogrebotine, što garantuje i dug vek trajanja. Veliki izbor dekora moguće je ukomponovati i sa drugim elementima nameštaja u prostoriji. Površine su glatke i jednostavno se čiste.

Sobna vrata Alter LK48 noce

Prilagodljivost i odlične karakteristike

Vrata izrađena od medijapana (MDF ploča), finalno mogu biti presvučena melaminskom folijom, CPL folijom, farbana visokokvalitetnim poliuretanskim bojama, furnirana i finalno bajcovana prema željenoj boji. Izrađuju se kako u standardnim dimenzijama, tako i prema zahtevu i želji kupca prema zadatim dimenzijama. Izdvajaju se zbog svojih odličnih mehaničkih karakteristika, a dodatni plus je povoljna cena po kojoj se mogu nabaviti.

Osim što izrađujemo vrata sa krilom od ekstrudirane iverice, Lamex proizvodi vrata i od Eurolighta. Eurolight dekor ploče koju koristimo u izradi vrata je napravljen od oplemenjenog MDF-a debljine 8mm. Ova laka saćasta ploča odlikuje se raznolikošću u dizajnu, a trenutno se može naći u 6 dekora na lageru, pri čemu moguća porudžbina dekora po izboru za količine veće od 100 kom po dekoru. Osim dodatne odgovarajuće EGGER kant trake, površinskom sloju nije potrebna nikakva druga obrada. Vrata izrađena od Eurolight dekora su čvrsta i imaju veliku otpornost na krivljenje.

W1000 ST9 Premium bela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *