Koji je vaš stil?

Stilovi koje smo osmislili su tu da vas inspirišu. Da vas pokrenu na razmišljate o teksturama i bojama. egger logo eurolight i fundermax logopločasti materijali koji vas inspirišu da u svoj dom unesete drvne dekore ili klasične kombinacije crne i bele, jarke boje koje odražavaju vaš mladalački karakter ili imitacije prirodnih materijala, omogućiće vam da opremite s lakoćom svaki prostor. Odaberite ono što vas najviše pokreće i zamislite kombinaciju. Trajnost materijala se prosto podrazumeva. Koristite Eggerovu aplikaciju za primenu dekora u prostoru VDS online i zabavite se dok birate dekore za svaki prostor.

Moderne kuhinje

Egger univer MDF

Kod modernog uređenja kuhinje prirodan izgled se kombinuje sa diskretnim bojama. To se najbolje postiže korišćenjem drvnih dekora i bele ili krem boje. Drvni dekor korišćen ovde je Hrast Nebrasca koji izgleda vrlo grubo i ima „vintage look“. Prirodna boja deluje toplo, a površina ST10 Deepskin Rough daje vizuelno gruboj drvenoj površini autentičnu taktilnost. Kuhinju možete zamisliti i sa elementima u drvnim dekorima H1401 ST 22 Casina Bor, ili sa radnom pločom H3860 ST9 Javor Hard Šampanjac.

Jednostavno je upečatljivo

Toplina javnih prostora

Eggerov dekor F275 ST9 Beton tamni je istovremeno veoma neutralan i autentičan. Pogodan je za kombinacije s intenzivnim kontrastom.

Decentni motiv drveta u dekoru koji je uvek popularan, Jasen Lyon, u boji Peščano bež unosi u dizajn prirodnost. Suzdržana, ali ipak topla boja dobro izgleda u modernim javnim prostorima, jer se može elegantno kombinovati sa sivim tonovima i s jakim kontrastima akcent boja, kao što je ovde slučaj. Površina ST22 Deepskin Legno naglašava linearnost dekora i daje mu prirodnost.