ENTERIJER

ODRAŽAVA VAŠ KARAKTER

Širom Srbije i Crne Gore možete videti prostore koje je u nekom segmentu ili u celosti opremila kompanija Lamex. Pružamo vam mali uvid u ono što smo uradili, jer je inspiracija neiscrpna, i ne može se potrošiti, već deljenjem samo raste. Vaš prostor u kome boravite u velikoj meri određuje vašu kreativnost. Idealan prostor nikad nije bilo jednostavnije osmisliti i napraviti – veliki izbor dekora i vrhunski materijali su se postrali za to.

EKSTERIJER

VENTILISANE FASADE

Radite na novom projektu? Upoznajte se sa izolacijom FunderMax ventilisanim fasadama – složenim višeslojnim strukturnim rešenjem koje omogućava „suvu“ ugradnju elemenata. Garantuje znatno bolje performanse od onih koje se dobijaju upotrebom tradicionalnih građevinskih materijala i omogućava kreativnost u izboru boja, dekora i tekstura. Zahvaljujući brojnim prednostima i dubokim tehnološkim inovacijama, ventilisane fasade dobijaju sve veću prepoznatljivost u svetu savremene arhitekture, dozvoljavajući interpretaciju fasada u modernom i potpuno novom stilu.

Enterijer

Projektovanje i izrada kompletnog enterijera u javnim prostorima. Hoteli koji su uređeni ne samo da zadovolje estetske kriterijume, već su opremljeni funkcionalnim površinama lakim za održavanje.

Boje, dekori, forme... sve to odražava vaš karakter. Ono što vam zasigurno omogućava značajnu slobodu pri uređenju prostora jeste projektovanje nameštaja po meri, ili dizajn nameštaja od materijala i dekora koje sami odaberete. Izbor je ogroman...

Eksterijer/primena Fundermax Compacta

"Pružamo vam mali uvid u ono što smo uradili, jer je inspiracija neiscrpna, i ne može se potrošiti, već deljenjem samo raste.
Zajedno stvaramo!"