Šta je ELEMENT?

Da bismo vam pomogli u odabiru, i da bismo vam uštedeli vreme koje vam je važno, osmislili smo ELEMENT – katalog standardnih kuhinjskih elemenata koji su modularni, odnosno prilagodljivi vašim potrebama.

Ukoliko se koriste standardni kuhinjski elementi iz našeg programa, prilagodljivi po dimenzijama, nema grešaka, a štedi se naš zajednički najvrediniji resurs, a to je vreme.

Jednostavan odabir elementa iz kataloga u željenim dimenzijama, pruža sigurnost u ispravnost svih mera jednog elementa. Korišćenje predefinisanih elemenata, omogućava punu pouzdanost i konstantnost bez obzira kada se i od kojih materijala element izrađuje. Skraćenjem vremena za davanje ponude, izvlačenje dimenzija za izradu krojnih lista, poručivanja repromaterijala, ručno bušenje i pripremu, omogućava se značajna ušteda vremena, odnosno novca.  Korišćenje kataloga standardnih kuhinjskih elemenata omogućava veću posvećenost kupcu, kada je reč o izradi nameštaja za naše poslovne saradnike, i veći komfor za krajnje kupce. Upotreba predefinisanih kuhinjskih elemenata pri izradi omogućava:

  • Jednostavnost
  • Sigurnost
  • Pouzdanost
  • Brzinu
  • Uštedu
  • Kvalitet

Kako se koristi ELEMENT?

Po odabiru željenog elementa iz kataloga standardnih kuhinjskih elemenata potrebno je u porudžbenici, koju možete preuzeti sa sajta, upisati njegov naziv sa šifrom, kao i sve ostale bitne podatke, odnosno odabrati ponuđene opcije iz kataloga vezanu za konkretan element.

Popunjenu porudžbenicu, sa svim elementima, treba poslati na e-mail adresu element@lamex.rs. Naše kolege će Vam u što skorijem roku e-meilom dostaviti ponudu  sa rokom isporuke, koja se formira na osnovu podataka koje ste uneli.  Zato je neophodno proveriti ponudu tako da podaci u ponudi budu validni. Kada prihvatite ponudu, molimo da putem e-meila pošaljete Vašu saglasnost. Zatim, podatke iz ponude prosleđujemo našim projektantima koji prilagođavaju elemente vašim potrebama, i konačno, prosleđuju crteže sektoru proizvodnje.

Naši saradnici upotrebom Elementa dobijaju visok kvalitet proizvoda za kraće vreme, što se pozitivno odražava na njihovo poslovanje.

Iskoristite Element

Korišćenjem standardnih elemenata iz kataloga, sa dimenzijama prilagodljivim vašim potrebama, štedimo vreme, vršimo bržu pripremu za proizvodnju i sigurni smo da nema grešaka.