Termin „pločasti materijali“ obuhvata različite proizvode koji su proizvedeni odvajanjem komadića drveta i naknadnog zajedničkog spajanja, u većini slučajeva pod pritiskom i uz dodavanje drugih materijala (sintetičkih smola, mineralnih vezivnih agenata i drugih aditiva) koji poboljšavaju mehaničke osobine materijala. Prednost pločastih materijala u odnosu na puno drvo je posebno homogena struktura i stabilnije ponašanje, dostupnost većih dimenzija i veća iskorišćenost sirovine. Primena pločastih materijala u industriji nameštaja doživela je ekspanziju prenstveno zbog lakoće ugradnje i niske cene.

egger-logo

EGGER ima jaku bazu zahvaljujući zdravom razvoju, inovativnim proizvodima i visokim standardima kvaliteta. Naši radnici koji su predani poslu i visoko kvalifikovani imaju ključnu ulugu u tome što smo postali jedna od vodećih evropskih kompanija u industriji proizvoda na bazi drveta.

Kao porodična kompanija sa jakom bazom kapitala, u mogućnosti smo da iz naših sopstvenih resursa uveliko finansiramo ulaganja u naš razvoj. Eksterno finansiranje koristimo samo u ciljane svrhe i to u veoma ograničenom obimu.

Sve ovo nas čini snažnim i proverenim partnerom za budućnost.

fundermax logo

FunderMax – “For people who create”

Bez obzira da li se radi o nameštaju, fasadama ili opremanju enterijera, FunderMax je uvek kao spona između ideje i materijala.

Mi razumemo arhitekte, prerađivače i industriju namešteja – kao i stvarne donosioce odluka: Vaše kupce.

Konstantno razmišljamo o problemima, razvijamo proizvode i stvaramo ih. Naša snaga leži u dobro osmišljenim materijalima zasnovanim na drvetu i kompaktnim laminatima. Mi sebe vidimo kao proizvodni pogon, servisni partner i dizajnersku laboratoriju. Samo zato što smo visoko kompetentni u sva tri polja, možemo napraviti vrhunske proizvode koji su Vama u službi.