HOTELI

ESTETIKA I FUNKCIONALNOST

Iz perspektive hotelijera, ugostitelja i investitora, hoteli moraju da budu ne samo privlačnog enterijera, već i da budu opremljeni higijenskim površinama, lakim za frekventno korišćenje i održavanje. Materijali koje zastupamo omogućavaju ostvarenje oba ova zahteva: luksuzan izgled i visoke standarde kad je u pitanju izdržljivost.

STANOVI

I odmor i rad u intimnom prostoru

Volite estetiku drveta, ali želite i sve prednosti higijenskih površina? Ništa lakše. Materijali iz našeg programa za opremanje stanova imaju izdržljive površine „zapečaćene“ melaminskom smolom, i pri tom imaju najuverljiviji izgled drveta. Kamen, mermer ili beton za „industrijski dizajn“? Sjaj i mat površine u kombinaciji unose dinamiku kod klasičnih komada nameštaja… Vaše je samo da osmislite.

HOTELI

Ne samo atraktivan enterijer, već i opremanje higijenskim površinama, pogodnim za frekventno korišćenje i održavanje. Materijali koje zastupamo omogućavaju ostvarenje oba ova zahteva: estetiku i visoke standarde kad je u pitanju izdržljivost.

STANOVI

Volite estetiku drveta, ili više volite „industrijski“ dizajn? Volite moderne, jednostavne površine bez suvišosti? Pustite da enterijer odražava vaš karakter. Vaše je samo da osmislite.