Aptico laminat 0080 AP Black

Opis proizvoda:

Mat površina laka za održavanje, odlična za obradu i neodoljivog izgleda. Napravljena sa anti-fingreprint finišom. APTICO spada u dekorativne duroplastične laminate (HPL – High Pressure Laminate) tipa HGS prema EN 438-3* debljine 1mm i dolazi u standardnim tablama od 2800 x 1300mm I 4100x1300mm.

Ovi paneli pokazuju otpornost na grebanje, udarce, habanje, prljanje.
Osnovne karakteristike Aptica na koje možete da računate:
• Anti-fingerprint finiš
• Baršunasta tekstura
• Lak za održavanje
• Lak za obradu

Opis

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji za razvoj novih materijala, došlo se do vrhunske estetike koja ujedno ispunjava zahteve za savremenom, antifingerprint, super mat i barunastom površinom.
APTICO panelima se oblažu medijapan i univer (iverica). Na taj način se iverica i medijapan oplemenjuju izuzetno izdržljivim laminatom koji je ujedno nežan na dodir i dolazi u modernoj paleti od 12 boja koje se odlično međusobno kombinuju. Idealne su za enterijere koji su osmišljeni kao smeli, moderni, funkcionalni i bez suvišnih detalja. Lako se uklapaju u klasični koncept, ali i minimalizam, gde su potrebne velike sofisticirane površine koje samom svojom strukturom moraju da ostave efekat.
Aptico se koristi za sve elemente enterijera koji se tretiraju kućnom hemijom i moraju se redovno čistiti. Pogodne su za upotrebu u javnim prostorima i koriste se kada postoje dodatni zahtevi u izradi modernih enterijera.