MDF lakirane ploče PerfectSense Alpsko bela W1100 PM

Oplemenjene MDF ploče – PerfectSense Matt 18mm

PerfectSense je vrhunska kategorija lakiranih MDF ploča visokog sjaja i mata. Ove ploče savršeno zadovoljavaju potrebu za visokokvalitetnim površinama prvenstveno pri uređenju sofisticiranijih životnih i poslovnih prostora, kao i ekskluzivniji dizajn prodajnih prostora i nameštaja. Mogu se koristiti za zidne obloge, garderobe, klizna vrata i frontove nameštaja.
PerfectSense Matt ima mat površinu izrazito niskog sjaja , koja je specifična po tome da na njoj ne ostaju tragovi prstiju.
PerfectSense Gloss ima površinu veoma visoke refleksije i izuzetno gladak završni sloj.

Noseća ploča za PerfectSense je homogena MDF ploča za glatku i besprekornu površinu.

MDF (ploča vlaknatica srednje gustine) oplemenjena impregniranim dekorativnim papirom. Ploča vlaknatica ima postojan i homogen sastav koji uveliko olakšava dalju obradu. I ova ploča je dostupna u različitim kvalitetima u zavisnosti od primene, na primer, kao sporogoriva ploča ili MDF MB (za dubinsko profilisanje). Odlikuju je:

• Izvrsno držanje šrafova kod velikih opterećenja
• Pogodna za zaobljene primene
• Mogućnost izrade pera i utora
• Ivice se mogu farbati, lakirati ili ostaviti neobrađene

Opis

Boja i karakteristike
Opis Alpsko bela je najneutralnija bela u EGGER Kolekciji dekora. Odgovara popularnoj boji RAL Signal bela, koja se često koristi, naročito u uređenju enterijera. Uz veliku sposobnost pokrivanja, tu je i iznenađujuće baršunast utisak i jednostavan izgled mat lakirane površine PM PerfectSense Matt. Kombinovanjem s W1100 u PM i PG nastaju moderni efekti mat-sjaj.
Kolekcija EGGER kolekcija dekora 2017-2019
Svet dekora PerfectSense Matt
Površinska struktura PerfectSense Matt
Porodica dekora  Bela
Osvetljenost Svetao
NCS 0500N/0502R50B
Ral 9003
Pantone

Za detaljnije informacije o dostupnosti dekora na ostalim EGGER-ovim proizvodima posetite