Sobna vrata H1394

Sobna vrata  ne služe samo za odvajanje prostorija nego su i važan detalj u enterijeru. Sobna vrata čuvaju našu privatnost, štite nas od buke, zadržavaju toplotu ili hladan vazduh da pređe iz jedne prostorije u drugu. Nakon višegodišnjeg usavršavanja, uspeli smo da razvijemo proizvodnju sobnih vrata u izuzetno pozitivnom odnosu cene i kvaliteta. Kvalitetan i odgovoran kadar, korišćenjem najkvalitetnijih, sertifikovanih, repromaterijala iz zapadno evropskih zemlja u kombinaciji sa visoko-produktivnim mašinama, čini osnovu jednog visoko kvalitetnog proizvoda. Iako industrijska proizvodnja podrazumeva velike količine vrata, naš koncept lager programa, omogućava laku i jednostavnu dostupnost vrata u minimalnim količinama i od jednog komada.

Odabirom vrata, dekora i modela iz Standarnog programa, a pritom u standardnim dimenzijama, u mogućnosti ste da ostavrite najpovoljnije uslove kupovine kako u pogledu cene tako i roka isporuke

 

Katalog Vrata Lamex 

OPIS

Opis krila

Krilo  vrata se u standardu izrađuje od EGGER-ovog eurolight-a debljine 38 mm. Sastavljeno od nosećih ploče FORM LINE 3000 debljine 4, kartonskog saća kao ispune i MDF ojačanja po dužim stranama, okantovano ABS trakom 1 mm sa svih strana poliuretanskim lepkom. U standarnoj ponudi su 4 dekora dok za količine preko 500 kom. u ponudi je kompletana EGGER-ova kolekcija. Krilo se po zahtevu, može proizvesti:

  • sa dvrenim ramom,
  • pokrivnim EGGER- Form line 3000 pločama debljine 4m u svim dekorima iz EGGER-ove kolekcije,
  • MDF pločama debljine 4mm povećane vlagootpornosti u svim dekorima iz CLEAF kolekcije,
  • ili pločama MDF oplemenjenim HPL laminatom 0,8 mm proizvođača EGGER, FunderMax ili CLEAF.

 

Ispuna krila

Pored kartonskog saća, ispuna krila može biti ekstrudirana iverica SLIKA 1 ili, u slučaju zahteva za povećanom zvučnom izolacijom, AZMAFON.
Debljina krila može biti 38, 42 ili 43 mm. što zavisi od željene ispune i obloge. U slučaju proizvodnje krila bez štoka, debljina krila se posebno dogovara.

Door

 

Opis štoka

U standardu se štok izrađuje od MDF-a debljine 35 mm, obostrano štelujući pervajzi od MDF-a debljine 14 mm i sve se oblaže EGGER-ovim CPL mikro laminatom u dekoru krila.
Sklapanja štoka i pervajza u standardnoj kolekciji je pod 45o i to, zarad kvalitetnijeg spoja i lakše montaže, za sklapanje štoka se koriste posebno izrađene plastične tiple, dok se za pervajze koriste ekscentar spojnice. Kroz diht gumu koja se mašinski uvlači u štok, prožima se konac kako bi se sprečilo naknadno povlačenje gume.
Po zahtevu način spajanja štoka, odnosno pervajza, može biti i na ravno.

Opis okova

Okov koj se koristi za standardna vrata čine dve prolazne šarke i brava sa prihvatnikom AGB medijana evolution. Po zahtevu, u dostupan okov spadaju i magnetna AGB brava sa prihvatnikom, opcija brave za WC, kao i skrivene 3D šarke.

Door

Pregled

Nema komentara

Podelite sa nama vaše mišljenje “Sobna vrata H1394”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *