Univer ploča H1223 ST19 Sevilla jasen

Eurodekor melaminski oplemenjene ploče iverice

Idealan materijal za horizontalne ili vertikalne primene u izradi nameštaja i uređenju enterijera – na primer, za frontove, police, ormare ili zidne obloge. Eurodekor melaminski oplemenjena ploča iverice (u skladu sa EN14322) se sastoji od sirove ploče iverice obostrano obložene dekorativnim papirom i oplemenjene melaminskom smolom.

Ploče se lako režu, kantuju i obrađuju. Nudimo savremeno i estetsko rešenje dokazanog EGGER kvaliteta s usklađenim kombinacijama dekora i materijala.

Dimenzije table:2800x2070x18 mm

Opis

Prirodno svetao i suzdržan, linearni dekor H1223 Sevilla jasen je idealan za površine koje ne trebaju biti previše upadljive. Na primer, izložbene površine u prodavnici mogu da izraze topli karakter drveta, ali u isto vreme deluju kao neutralni element između proizvoda. Naizmeničnim mat i sjajnim elementima struktura ST19 Deepskin Excellent daje ovom dekoru dodanu vizuelnu i taktilnu vrednost.

ST19 Deepskin Excellent

ST19 Deepskin Excellent kombinuje naglašene šare sa linearnim elementima. Zahvaljujući igri mat i sjajnih tekstura drveta ova struktura daje dekoru živahan, prirodan ukupni utisak koji je vidljiv čak i na svetlim drvnim dekorima.

Za detaljnije informacije o dostupnosti dekora na ostalim EGGER-ovim proizvodima posetite egger logo eurolight