Univer ploča H1307 ST19 Orah Warmia braon

Eurodekor melaminski oplemenjene ploče iverice

Idealan materijal za horizontalne ili vertikalne primene u izradi nameštaja i uređenju enterijera – na primer, za frontove, police, ormare ili zidne obloge. Eurodekor melaminski oplemenjena ploča iverice (u skladu sa EN14322) se sastoji od sirove ploče iverice obostrano obložene dekorativnim papirom i oplemenjene melaminskom smolom.

Ploče se lako režu, kantuju i obrađuju. Nudimo savremeno i estetsko rešenje dokazanog EGGER kvaliteta s usklađenim kombinacijama dekora i materijala.

Dimenzije table:2800x2070x18 mm

Opis

Dekor H1307 Orah Warmia braon ima toplu braon nijansu s vrlo tamnim elementima, pa se može dobro kombinovati, naročito s crnom koja je u trendu. Nežne pore u kombinaciji sa sitnim rustikalnim detaljima daju dekoru novu, elegantnu prirodnost. Vizuelno i taktilno taj utisak naglašava kombinacija mat i sjajnih elemenata strukture ST19 Deepskin Excellent .

ST19 Deepskin Excellent

kombinuje naglašene šare sa linearnim elementima. Zahvaljujući igri mat i sjajnih tekstura drveta ova struktura daje dekoru živahan, prirodan ukupni utisak koji je vidljiv čak i na svetlim drvnim dekorima.

Za detaljnije informacije o dostupnosti dekora na ostalim EGGER-ovim proizvodima posetite egger logo eurolight