Univer ploča H3003 ST19 Norwich hrast

Eurodekor melaminski oplemenjene ploče iverice

Idealan materijal za horizontalne ili vertikalne primene u izradi nameštaja i uređenju enterijera – na primer, za frontove, police, ormare ili zidne obloge. Eurodekor melaminski oplemenjena ploča iverice (u skladu sa EN14322) se sastoji od sirove ploče iverice obostrano obložene dekorativnim papirom i oplemenjene melaminskom smolom.

Ploče se lako režu, kantuju i obrađuju. Nudimo savremeno i estetsko rešenje dokazanog EGGER kvaliteta s usklađenim kombinacijama dekora i materijala.

Dimenzije table: 2800x2070x18 mm

Opis

Dekor H3003 Norwich hrast je egzotični linearan dekor koji podseća na grafički povezan furnir. Ta linearnost može biti ekcentrični detalj koji privlači poglede, naročito na zaobljenim površinama. Karakter drveta je elegantno naglašen strukturom ST19 Deepskin Excellent. Zahvaljujući raznolikosti boja dekor je vrlo pogodan za kombinovanje, naročito s prirodnim belim nijansama.

ST19 Deepskin Excellent kombinuje naglašene šare sa linearnim elementima. Zahvaljujući igri mat i sjajnih tekstura drveta ova struktura daje dekoru živahan, prirodan ukupni utisak koji je vidljiv čak i na svetlim drvnim dekorima.

Za detaljnije informacije o dostupnosti dekora na ostalim EGGER-ovim proizvodima posetite egger logo eurolight