Univer ploča H3043 ST12 Eukaliptus tamno braon

Eurodekor melaminski oplemenjene ploče iverice

Idealan materijal za horizontalne ili vertikalne primene u izradi nameštaja i uređenju enterijera – na primer, za frontove, police, ormare ili zidne obloge. Eurodekor melaminski oplemenjena ploča iverice (u skladu sa EN14322) se sastoji od sirove ploče iverice obostrano obložene dekorativnim papirom i oplemenjene melaminskom smolom.

Ploče se lako režu, kantuju i obrađuju. Nudimo savremeno i estetsko rešenje dokazanog EGGER kvaliteta s usklađenim kombinacijama dekora i materijala.

Dimenzije table: 2800x2070x18 mm

Opis

Bezvremenost i uzdržanost se sve više ogledaju u dekorima sa egzotičnim motivima drveta, kao što je H3043 Eukaliptus tamno braon. Upravo je prirodnost ono što ga čini modernim rešenjem za novi dizajn nameštaja. Nežno pretapanje linija je moderan element koji se prirodnije uklapa u kombinacijama s neutralnim braon nijansama. Struktura ST12 Omnipore Matt oplemenjuje izgled dekora mat svojstvom.

Struktura ST12 Omnipore Matt je površina pokrivena porama koje su nepravilno raspoređene i promenljive dubine, što površini daje elegantan, prirodan izgled.
Fina podstruktura daje dekorima baršunasti osećaj.

 

Za detaljnije informacije o dostupnosti dekora na ostalim EGGER-ovim proizvodima posetite egger logo eurolight