Univer ploča H3152 ST19 Hrast Vicenza izbeljeni

Eurodekor melaminski oplemenjene ploče iverice

Idealan materijal za horizontalne ili vertikalne primene u izradi nameštaja i uređenju enterijera – na primer, za frontove, police, ormare ili zidne obloge. Eurodekor melaminski oplemenjena ploča iverice (u skladu sa EN14322) se sastoji od sirove ploče iverice obostrano obložene dekorativnim papirom i oplemenjene melaminskom smolom.

Ploče se lako režu, kantuju i obrađuju. Nudimo savremeno i estetsko rešenje dokazanog EGGER kvaliteta s usklađenim kombinacijama dekora i materijala.

Dimenzije table: 2800x2070x18 mm

Opis

Dekor H3152 Hrast Vicenza izbeljeni je savršen za dizajn koji prati trend nove definicije jednostavnosti. Zbog svoje prirodne neutralnosti, ovaj dekor je bezvremenski i fleksibilan za mnoge kombinacije. Kolorit dočarava modernu, izbeljenu nijansu hrasta, koja dobija prirodnu taktilnost sa strukturom ST19 Deepskin Excellent.

ST19 Deepskin Excellent kombinuje naglašene šare sa linearnim elementima. Zahvaljujući igri mat i sjajnih tekstura drveta ova struktura daje dekoru živahan, prirodan ukupni utisak koji je vidljiv čak i na svetlim drvnim dekorima.

 

Za detaljnije informacije o dostupnosti dekora na ostalim EGGER-ovim proizvodima posetite egger logo eurolight