Univer ploča H3198 ST19 Fineline tamno sivi

Eurodekor melaminski oplemenjene ploče iverice

Idealan materijal za horizontalne ili vertikalne primene u izradi nameštaja i uređenju enterijera – na primer, za frontove, police, ormare ili zidne obloge. Eurodekor melaminski oplemenjena ploča iverice (u skladu sa EN14322) se sastoji od sirove ploče iverice obostrano obložene dekorativnim papirom i oplemenjene melaminskom smolom.

Ploče se lako režu, kantuju i obrađuju. Nudimo savremeno i estetsko rešenje dokazanog EGGER kvaliteta s usklađenim kombinacijama dekora i materijala.

Dimenzije table: 2800x2070x18 mm

Opis

Kod dekora Fineline u prvom planu je boja. S njima se mogu dizajnirati površine s jasnim karakterom drveta koje ne deluju previše dominantno. Dekor H3198 Fineline tamno sivi donosi više prirodnosti i živahnosti u linijama i zato predstavlja korak napred u odnosu na ranije verzije. Tamna, topla boja je neutralna i može se kombinovati s mnogim uni dekorima. Struktura ST19 Deepskin Excellent daje dekoru tipičnu taktilnost drveta.

ST19 Deepskin Excellent kombinuje naglašene šare sa linearnim elementima. Zahvaljujući igri mat i sjajnih tekstura drveta ova struktura daje dekoru živahan, prirodan ukupni utisak koji je vidljiv čak i na svetlim drvnim dekorima.

 

Za detaljnije informacije o dostupnosti dekora na ostalim EGGER-ovim proizvodima posetite egger logo eurolight