Univer ploča U335 ST9 Rđa Crvena

Eurodekor melaminski oplemenjene ploče iverice

Idealan materijal za horizontalne ili vertikalne primene u izradi nameštaja i uređenju enterijera – na primer, za frontove, police, ormare ili zidne obloge. Eurodekor melaminski oplemenjena ploča iverica (u skladu sa EN14322) se sastoji od sirove ploče iverice obostrano obložene dekorativnim papirom i oplemenjene melaminskom smolom.

Ploče se lako režu, kantuju i obrađuju. Nudimo savremeno i estetsko rešenje dokazanog EGGER kvaliteta s usklađenim kombinacijama dekora i materijala.

Dimenzije table:2800x2070x18 mm

Opis

Jednobojni dekori crvenkastog izgleda su veoma popularni, jer unose osećaj privatnosti u prostoriju. Pogodni su za kreativno dizajniranje prostorija kada postoje otvorene kancelarije ili prostorije u ugostiteljskom sektoru. Dekor U335 Rđa crvena ima nijansu crvene koja deluje intenzivno, ali ne previše šareno. Zbog korišćenja sivkastih pigmenata ovaj uni dekor izgleda vrlo kvalitetno i omogućava najrazličitije kombinacije s drvnim dekorima i reprodukcijama materijala. Ali, može se koristiti i za nijansirane kombinacije s drugim crvenkastim uni dekorima.

Struktura ST9 Smoothtouch Matt svim uni dekorima daje moderan mat izgled i taktilnost.

Za detaljnije informacije o dostupnosti dekora na ostalim EGGER-ovim proizvodima posetite egger logo eurolight