Univer ploča U604 ST9 Eukaliptus Zelena

Eurodekor melaminski oplemenjene ploče iverice

Idealan materijal za horizontalne ili vertikalne primene u izradi nameštaja i uređenju enterijera – na primer, za frontove, police, ormare ili zidne obloge. Eurodekor melaminski oplemenjena ploča iverica (u skladu sa EN14322) se sastoji od sirove ploče iverice obostrano obložene dekorativnim papirom i oplemenjene melaminskom smolom.

Ploče se lako režu, kantuju i obrađuju. Nudimo savremeno i estetsko rešenje dokazanog EGGER kvaliteta s usklađenim kombinacijama dekora i materijala.

Dimenzije table:2800x2070x18 mm

Opis

Zelena je boja prirode i zato više od bilo koje druge boje predstavlja održivost. U „biofilnom dizajnu“ prostorije se često kreiraju s više nijansiranih zagasito zelenih tonova, koji – kada se kombinuju s prirodnim materijalima – odražavaju raznolikost prirode. U604 Eukaliptus zelena je hladnija verzija sivkastih zelenih nijansi koje u mnogim kombinacijama mogu biti bezvremenske. Ako se kombinuje s drvnim dekorima srednje do tamno braon boje, ova zelena izgleda vrlo prirodno i elegantno, dok kombinacija sa svetlim drvnim dekorima donosi svežinu i prirodnost.

Struktura ST9 Smoothtouch Matt svim uni dekorima daje moderan mat izgled i taktilnost.

Za detaljnije informacije o dostupnosti dekora na ostalim EGGER-ovim proizvodima posetite egger logo eurolight