EGGER površine sa antibakterijskim svojstvom – sigurnost na prvom mestu

Danas, više nego ikad, vodimo računa o higijenskoj čistoći površina koje dolaze u dodir sa hranom, rukama, posuđem… Važno nam je da su površine koje svakodnevno koristimo bezbedne. EGGER proizvodi imaju sertifikovano antibakterijsko svojstvo – karakteriše ih higijenski „zapečaćena“ površina, tretirana elektronskim snopom.

 

EGGER površine imaju antibakterijski efekat (sprečavaju razvoj mikroorganizama), lako se čiste i mogu veoma dobro da se dezinfikuju. Ova svojstva su potvrđena međunarodno priznatom metodom ispitivanja ISO 22196 = JIS Z 2801 (Japanski industrijski standard). Proizvode je osim toga serifikovao nezavisni spoljni Hohenstein Institut. 

 

Proizvodi iz našeg programa koji imaju antibakterijska svojstva:

Eurodekor melaminski oplemenjene ploče (oplemenjene ploče iverice – univer, eurolight),

Perfect Sense lakirane ploče

Laminati (na radnim pločama)

Kompakt laminati

Međunarodno priznatom metodom ispitivanja potvrđeno je da se količina bakterija i klica smanjuje za 99,9% za 24 sata. Važno je napomenuti da ova svojstva proizvoda nisu dobijena dodavanjem antibakterijskih aditiva.

Lako održavanje i higijena javnih prostora

Javni prostori, kao što su: ordinacije, čekaonice, škole, restorani, tržni centri, hoteli, svlačionice – predstavljaju prostore sa posebnim zahtevima za održavanje higijene. Površine se u njima koriste od strane velikog broja ljudi. Upotrebom EGGER materijala za izradu nameštaja, obezbeđuju se sigurne površine lake za redovno održavanje. EGGER program nudi veliki izbor dekora i struktura, bez kompromisa u pogledu higijenskih performansi. Dekori, strukture i nosive ploče ne utiču na antibakterijsko svojstvo. Možete opremiti prostor atraktivnim nameštajem koji je ujedno i higijenski. To je razlog više da se ovi materijali koriste u javnim prostorijama.

Table in Feelwood compact laminate, H3326 ST28 Grey Beige Gladstone Oak

Kada je reč o higijeni u vašem domu, sigurnost garantuju proizvodi koje koristimo za izradu radnih ploča, frontova, stolova, kupatilskog nameštaja… Podrazumeva se uobičajeno otklanjanje nečistoća i redovno održavanje površina.

  EGGER program pogledajte ovde