EGGER površine sa antibakterijskim svojstvom – sigurnost na prvom mestu

Danas, više nego ikad, vodimo računa o higijenskoj čistoći površina koje dolaze u dodir sa hranom, rukama, posuđem… Važno nam je da su površine koje svakodnevno koristimo bezbedne. EGGER proizvodi imaju sertifikovano antibakterijsko svojstvo. EGGER antibakterijske površine karakteriše higijenski „zapečaćena“ površina, tretirana elektronskim snopom.

 

EGGER površine imaju antibakterijski efekat (sprečavaju razvoj mikroorganizama), lako se čiste i mogu veoma dobro da se dezinfikuju. Ova svojstva su potvrđena međunarodno priznatom metodom ispitivanja ISO 22196 = JIS Z 2801 (Japanski industrijski standard). Proizvode je osim toga serifikovao nezavisni spoljni Hohenstein Institut. 

 

Proizvodi iz našeg programa koji imaju antibakterijska svojstva:

Eurodekor melaminski oplemenjene ploče (oplemenjene ploče iverice – univer, eurolight),

Perfect Sense lakirane ploče

Laminati (na radnim pločama)

Kompakt laminati

Međunarodno priznatom metodom ispitivanja potvrđeno je da se količina bakterija i klica smanjuje za 99,9% za 24 sata. Važno je napomenuti da ova svojstva proizvoda nisu dobijena dodavanjem antibakterijskih aditiva.

Lako održavanje i higijena javnih prostora

Javni prostori, kao što su: ordinacije, čekaonice, škole, restorani, tržni centri, hoteli, svlačionice – predstavljaju prostore sa posebnim zahtevima za održavanje higijene. Površine se u njima koriste od strane velikog broja ljudi. Upotrebom EGGER antibakterijskih površina, materijala za izradu nameštaja, obezbeđuju se sigurne površine lake za redovno održavanje. Takođe je ključno što su te površine nepovoljne za razvoj bakterija. EGGER program nudi veliki izbor dekora i struktura, bez kompromisa u pogledu higijenskih performansi. Dekori, strukture i nosive ploče ne utiču na antibakterijsko svojstvo. Možete opremiti prostor atraktivnim nameštajem koji je ujedno i higijenski. To je razlog više da se ovi materijali koriste u javnim prostorijama.

Table in Feelwood compact laminate, H3326 ST28 Grey Beige Gladstone Oak

Kada je reč o higijeni u vašem domu, sigurnost garantuju EGGER antibakterijske površine koje koristimo za izradu radnih ploča, frontova, stolova, kupatilskog nameštaja… Podrazumeva se uobičajeno otklanjanje nečistoća i redovno održavanje površina.

  EGGER program pogledajte ovde