Elegantan nameštaj u dekorima mermera

Mermer je napravio veliki povratak na scenu uređenja prostora. Iako se ranije koristio najviše u kuhinji, posebno kao radna ploča, sada se koristi na frontovima, uzglavljima, zidnim oblogama i celim kuhinjskim elementima. Svako ko želi da ima plemenit komad nameštaja, a nije u mogućnosti da plati više, izabraće umesto pravog kamena pločaste materijale čiji se dekori vizuelno ne razlikuju od pravog kamena.

Eggerova nova kolekcija

egger logo eurolight je u svojoj novoj kolekciji 2020–22 predstavio zanimljive dekore mermera, i to u više struktura, za ploče oplemenjene laminatom, Eurodekor ploče (oplemenjenu ivericu), PerfectSense (lakirane ploče mat/visoki sjaj), radne ploče, laminate. Uz pločaste materijale u dekorima mermera dolaze odgovarajuće ABS i akcent kant trake. Širok izbor dekora i usklađenost proizvoda daju veliku slobodu pri dizajnu, posebno jer ne morate da pravite kompromis što se tiče kvaliteta.

Ove površine, osim autentičnim izgledom, ističu se taktilnim efektom materijala koji znenađuju na dodir svojom baršunastom strukturom. Izgled prostorije je potpuno transformisan uz upotrebu mermernih dekora. Na laminatu dekor izgleda elegantno poput glatkog mat kamena zahvaljujući površini PT PerfectSense Topmatt.

Kuhinje

Mermer je posebno pogodan kao radna površina. Elegantan i prijatan ambijent obezbeđuju imitacije mermera u kombinaciji sa baršunasto toplim površinama Egger PerfectSense Matt. Dekori U999 PM Crna, U727 PM Kameno siva, U702 PM Kašmir siva ili U708 PM Svetlo siva prave savršenu harmoniju sa modernim mermernim varijantama.

Uzglavlja i obloge

Imitacija mermernih površina daju moderan i ekskluzivan izgled u svim prostorijama. Centar pažnje privlače i uzglavlja u spavaćim sobama, koja postaju dodatni estetski kvalitet prostora.

Suptilna primena mermera

Razvoj pločastih materijala sa bogatim izborom dekora mermera učinio je dostupnim komade nameštaja veoma sofisticiranog izgleda. Bilo da se radi o detaljima, sobnom aksesoaru ili elementima enterijera koji dominiraju prostorom, treba voditi računa o kombinaciji sa ostalim tonovima. Na primer, pastelne boje sa mermernim dekorom F812 PM predstavljaju nežnu, večito privlačnu kombinaciju. Sve Egger dekore možete pogledati ovde.