Eurolight – lake saćaste ploče

eurolight 50mm

Velika je verovatnoća da u svom domu ili kancelariji već imate elemente nameštaja od Eurolight ploča. Ovaj pločasti materijal ima zasluženu popularnost, jer je izuzetno čvrst, a lagan. Pod tim podrazumevamo da su Eurolight lake saćaste ploče do 60% lakše od MDF ploča ili ploča iverice iste debljine. To omogućava da se nameštaj lakše prenosi i obrađuje. Idealan je za izradu nameštaja kod kojeg je potrebna vizuelno velika debljina ploča, a mala težina.

Praktičan i dekorativan

Kao najsavremenije i najpraktičnije sredstvo za ispunjavanje kompleksnih zahteva u opremanju prostora, Eurolight prednjači kao materijal u izradi: stolova/pultova, obloga, korpusa, polica, kliznih vrata, unutrašnjih vrata i nameštaja.

Eurolight ploče s dekorativnom površinom (površinski sloj je od Eurodekor ploče iverice) pružaju veliku slobodu u dizajnu nameštaja. Eurolight se i odlično kombinuje i sa drugim pločastim materijalima. Saćasto jezgro omogućava nevidljivo postavljanje
LED rasvete i žica. U Lamex asortimanu mogu se pronaći egger logo eurolight Eurolight ploče 38mm i 50mm u velikom broju dekora.

Eurolight
Stolovi: Eurolight ploče dekor H1180 ST37 Hrast Halifax natur.

Od čega se sastoji Eurolight saćasta ploča?

Strukturu Eurolight-a čini čvrsto jezgro od kartonskog saća, oblepljeno s obe strane površinskim slojevima debljine 8 mm od materijala na bazi drveta. Eurolight je, dakle, sendvič konstrukcija koja je vrlo lagana i vrlo čvrsta, pa je savršena za mnoštvo najrazličitijih primena.

Prednosti Eurolight ploča

  • Otporne na savijanje
  • Lagane
  • Stabilne
  • Pogodne za instalaciju električnih komponenti
  • Održivi materijal

Debljina EUROLIGHT-a je uglavnom 38mm (Eurolajt sa MDF-om) i 50 mm. Fizička svojstva kartonskog saća odgovaraju svojstvima rešetke, što Eurolight-u pruža izuzetnu nosivost i otpornost kako na uvijanje, tako i na ukupno opterećenje. U Lamexovoj ponudi su Eurolight- lake saćaste ploče ploče različitih dekora kojima možete napraviti elegantnan nameštaj masivnog izgleda na jednostavniji način i uz manji trošak.