Neprolazna lepota

Drvo je večita inspiracija. Drvni dekori u dom unose toplinu, asociraju na trajnost, snagu, i deo su estetike koja neguje klasične vrednosti. Drvni dekori postali su veoma autentični razvojem tehnologije površina sa sinhro porama, pa se pukotine i čvorovi koji se vide, mogu i osetiti pod rukom. Pločasti materijali na bazi drveta ili HPL (high pressured laminate) verno dočaravaju jasen, hrast, bukvu, bor, orah i ostale vrste u natur, braon, tamnim ili „bajcovanim“ varijantama. Drvni dekori univera (oplemenjene iverice), radnih ploča ili fasadnih panela odlično se kombinuju sa „Uni“ dekorima, tj. različitim toplim i hladnim bojama.

Egger odabrani dekori za privatne prostore

There is nothing to show here!
Slider with alias Egger drvni dekori not found.

Odabrani da oplemene poslovni prostor

H1487_ST22_U140_ST9_U617_ST9_F275_ST9_W1000_ST9

Dekor H1487 ST 22 Bramberg bor

Dekor H1487 ST22 spada u rustikalne vrste drveta koje izgledaju trošno i podsjećaju na kolibu u Alpima. Topla crveno-braon boja ima decentne ljubičaste elemente, čisti beli tonovi predstavljaju neobičan kontrast autentičnosti ove vrste drveta, struktura je ST22 Deepskin Legno.

Upečatljivi i autentični

H3332 ST 10 Hrast Nebrasca je idealan ako želite da vaš enterijer deluje snažno i robustno. On odaje karakter koji se ne libi da upotrebi i jarke boje, kao što je slučaj na slici iznad. Površina ST10 Deepskin Rough daje vizuelno gruboj drvenoj površini autentičnu taktilnost.