Upoznajte sobna vrata LAMEX napravljena od repromaterijala, po italijanskom dizajnu, najnovijom tehnologijom izrade. Cleaf sobna vrata odlikuju elegantne linije površinske duboke strukture, podržane ravnim spojem kako štoka tako i pervajza. Upotrebom sertifikovanih materijala i načinom izrade, profilisali smo se u projektima opremanja enterijera koji zahtevaju najviše standarde. Svaka vrata posebno se proizvode prema dobijenim specifikacijama. Vrata koja pravimo od CLEAF materijala imaju krilo od ekstrudirane iverice, sa MDF-om povišene vlagootpornosti debljine 4mm. Oplemenjen je dekor papirom koji je impregniran melaminskim smolama, što površinu čini otpornijom na habanje i abrazivna sredstva. MDF je sa dubokom strukturom CLEAF laminata. Ovde predstavljamo četiri atraktivna dekora, sa izraženim i nešto suptilnijim strukturama, karakterističnim za Cleaf.

Kontaktirajte nas

Proizvedeno kod nas

Lamex se više od 15 godina unapređuje i prati Vaše potrebe. Danas, u našem pogonu, možemo da proizvedemo velike serije sobnih vrata od najkvalitetnijih repromaterijala evropskih proizvođača EGGER i CLEAF. Upotrebom sertifikovanih materijala i načinom izrade, profilisali smo se u projektima opremanja enterijera koji zahtevaju najviše standarde. Svaka vrata posebno se proizvode prema dobijenim specifikacijama.

Upotrebom sertifikovanih materijala i načinom izrade, profilisali smo se u projektima opremanja enterijera koji zahtevaju najviše standarde i velike serije. Ipak, proizvodimo i male količine vrata po meri. Svaka vrata posebno se proizvode prema dobijenim specifikacijama.

Do sada nam je poverenje ukazalo na desetine investitora, arhitektonskih biroa i klijenata, te su stoga LAMEX vrata ugrađena na objektima širom Srbije, Crne Gore, ali i u inostranstvu (Ruska Federacija, SAD, Danska…).

Kao ključan element enterijera, vrata moraju da prate zahteve savremenog stanovanja, da budu otporna i atraktivna. Uz Vašu pomoć, i osluškujući Vaše potrebe, konstantno unapređujemo oba ova aspekta našeg proizvoda već dugi niz godina.