Aptico – sofisticiranost bez otisaka prstiju

aptico Fundermax

FunderMax je razvio novu, mat, baršunastu i anti-fingerprint površinu APTICO – laku za održavanje i obradu, a pritom neodoljivog izgleda. Aptico je jedinstven jer je upotpunjen finišom na kojem ne ostaju otisci prstiju.

Šta je Aptico?

APTICO spada u dekorativne duroplastične laminate (HPL – High Pressure Laminate) tipa HGS prema EN 438-3* debljine 1mm i dolazi u standardnim tablama od 2800 x 1300mm. Ovi paneli pokazuju otpornost na grebanje, udarce, habanje, prljanje.

Gde se primenjuje?

APTICO panelima se oblažu medijapan i univer (iverica). Na taj način se iverica i medijapan oplemenjuju izuzetno izdržljivim laminatom koji je ujedno nežan na dodir i dolazi u modernoj paleti od 12 boja koje se odlično međusobno kombinuju. Idealne su za enterijere koji su osmišljeni kao smeli, moderni, funkcionalni i bez suvišnih detalja. Lako se uklapaju u klasični koncept, ali i minimalizam, gde su potrebne velike sofisticirane površine koje samom svojom strukturom moraju da ostave efekat.

Aptico se koristi za sve elemente enterijera koji se tretiraju kućnom hemijom i moraju se redovno čistiti. Pogodne su za upotrebu u javnim prostorima i koriste se kada postoje dodatni zahtevi u izradi modernih enterijera.

Osobine

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji za razvoj novih materijala, došlo se do vrhunske estetike koja ujedno ispunjava zahteve za savremenom, antifingerprint, super mat i barunastom površinom. Osnovne karakteristike Aptica na koje možete da računate:

0080 AP Crna

 

  • Anti-fingerprint finiš
  • Baršunasta tekstura
  • Lak za održavanje
  • Lak za obradu

Sve dekore možete pogledati ovde