Sobna vrata


LAMEX sobna vrata proizvode se od najsavremenijih pločastih materijala kompanije EGGER. Proizvodimo vrata sa krilom od ekstrudirane iverice i Euroilighta. Najnovijim tehnološkim postupcima impregnacije i oplemenjivanja ploča omogućena je sinhronizacija strukture i dekora, te tako LAMEX vrata verno dočaravaju drvo (kolekcija Feelwood). Na takav način, dobijamo materijale sa kojima uspevamo da proizvedemo vrata koja ne zaostaju za prirodnim materijalima u pogledu estetike, dok kroz eksploataciju imaju bolje performanse, kao i bolji odnos cene i kvaliteta. Iako industrijska proizvodnja podrazumeva velike količine vrata, naš koncept lager programa, omogućava laku i jednostavnu dostupnost vrata u minimalnim količinama i od jednog komada. EGGER materijali nude izdržljivost, otpornost, lepotu i prirodnost.

Kontaktirajte nas

Proizvedeno kod nas

Lamex se više od 15 godina unapređuje i prati Vaše potrebe. Danas, u našem pogonu, možemo da proizvedemo velike serije sobnih vrata od najkvalitetnijih repromaterijala evropskih proizvođača EGGER i CLEAF. Upotrebom sertifikovanih materijala i načinom izrade, profilisali smo se u projektima opremanja enterijera koji zahtevaju najviše standarde. Svaka vrata posebno se proizvode prema dobijenim specifikacijama.
Do sada nam je poverenje ukazalo na desetine investitora, arhitektonskih biroa i klijenata, te su stoga LAMEX vrata ugrađena na objektima širom Srbije, Crne Gore, ali i u inostranstvu (Ruska Federacija, SAD, Danska…).